Права за ползване на сайта

Права

Всички изображения, картинки, текстове, документи, бази данни, компютърни програми и друга информация, публикувани на този уебсайт (уебсайта), са собственост на Центъра за развитие на човешките ресурси и/или неговите партньори и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

Разрешава се заглавие и/или параграф от текст от уебсайта да бъдат използвани в обема и вида, предоставени чрез RSS канал на съответния раздел на уебсайта, при условие, че това не причинява вреди за Центъра за развитие на човешките ресурси и/или неговите партньори и техните услуги, при ясно текстово обозначаване на името на Центъра за развитие на човешките ресурси и посочване на линк към уебсайта на Центъра за развитие на човешките ресурси и/или неговите партньори, на който е публикуван целия материал и от който текстовете са копирани.

Всяко възпроизвеждане, разпространение, промяна, публичен показ и др. на част или цялото съдържание на уебсайта, извън горната хипотеза, е забранено и се преследва по предвидения от закона ред, освен ако е налице изрично съгласие на Центъра за развитие на човешките ресурси и/или неговите партньори за съответния вид използване.

При съмнения за корупция можете да изпратите сигнал
Административни услуги, извършвани от ЦРЧР